úterý 7. září 2010

interiery

Máme velmi malý byt a proto není vše úplně ideální,přesto se však snažím vždycky najít nejlepší možné řešení. Byt byl původně dispozicí 3+1(85m2).Jelikož jsem ale pořebovali dva dětské pokoje-jeden pro kluky a jeden pro už skoro dospělou Terezu,nabízeli se dvě řešení.Buďto mít pohromadě obývací místnost a ložnici a oddělenou kuchyň,což by vycházelo z původní dispozice anebo přemístit kuchyň do největší místnosti v bytě a spojit tím kuchyňskou a obývací místnost a tím umožnit,aby ložnice byla zcela oddělená.
Varianta B mi připadala jako vhodnější řešení, takže jsme zazdili průchod ,který byl z původní kuchyně,toutéž zdí jsme vedli do vedlejší místnosti vodu a odpad,nechala jsem si udělat kuchyňskou linku na míru,protože bylo nutné na jednu stěnu vměstnat vše ,co souvisí s vodou a pochopitelně s vařením.Původní plovoucí podlahy byly docela zachovalé,takže jsme je nechtěli zbytečně likvidovat,což samozřejmě souviselo také s omezeným rozpočtem.Pro zařízení jsme použili nábytek,který jsme si přivezli z předchozího bydlení,protože nábytek je zatím funkční a bylo by škoda se jej úplně zbavovat,takže jak bude časem dosluhovat,budeme jej nahrazovat novými kusy.Nakonec se nám do této místnosti podařilo vtěsnat vše nezbytné a ačkoli je všechno tak akorát,vypadá to dobře a splňuje to svůj účel.Když potřebujeme více prostoru,což každý z nás čas od času samozřejmě pocítí,prostě můžeme vyběhnout ven ,všude kolem jsou pole,lesy a louky.A koneckonců-co je vlastně ideál???-nebo jak tomu dnes říkáme.Možná právě tohle může být pro někoho ideální....

2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se nám u vás líbí, umíš Evo skvěle a nápaditě probydlet každý prostor... a že jich už bylo, viď! Ať tě inspirace neopouští a požehnání na vás je stále více patrné... :)

    Roman s Janou Křelinovi

    OdpovědětVymazat